SERVEIS

ITCAT és unacompanyia de serveis informàtics, situada Alpicat i especialitzada en la consultoria, implantació i Manteniment de solucions informàtiques per a la PIME.

 

Manteniment  d'ordenadors

 

Assiatència remota i telefònica / Manteniment informàtic preventiu / Venda, instal • lació i reparació d'equips informàtics / Sistemes de seguridad per la xarxa.

 

Serveis de telecomunicacions per empreses i particulars

 

Línies IP (SIP Trunk / Centraletes Virtuals / Telefonia IP / Fax to correu electrònic / Tarifa Plana / Xarxa Intel·ligent / numeració Internacional.

 

ITCat Backup Cloud

 

La millor còpia de seguretat reforçada amb ciberprotecció.

 

Quan es tracta de les dades empresarials essencials, amb la còpia de seguretat no n'hi ha prou: necessitem una estratègia integrada de ciberprotecció,  per aquest motiu la seguretat al núvol que necessitem per protegir les dades de forma proactiva es Itcat Backup Cloud.

Disseny de pàgines web

 

Les millors pàgines web interactives amb mantenidors i tecnologies flash, HTML, PHP, AJAX, etc. Activ Diseny de marketing publictari.

 

Aplicacions mòbils

 

Tenim unes aplicacións desenvolupades a mida per la teva empresa, comunicació en temps real augmentant l’efectivitat en la comunicación per oferir el millor servei.

 

Venda i Reparació de telefonia mòbil

 

A Itcat som experts en la reparació de telèfons mòbils de qualsevol marca. Oferim un servei complet de reparació de mòbils. Comptem amb un complet laboratori de reparació el qual compta amb els més avançats mitjans tecnològics , informàtics i experimentats. Treballem amb recanvis de primeres marques ( Samsung, Sony Ericsson , LG, Iphone , HTC, Wiko , ZTE , Blackberry , Iphone... ) . Oferim serveis de reparació de smartphones o mòbils a empreses i particulars de manera ràpida i senzilla.

 

MÉS INFO:

Des de ITCAT Podem oferir a la seva empresa una solució global de serveis en l' àrea dels sistemes d'informació.

 

Adaptem les solucions informàtiques d'avui a les necessitats de la vostra empresa, mantenint-les actualitzades en el temps.

 

Sabem Treballar al costat del client com un assessor, detectant, analitzant i donant cobertura a les necessitats tecnològiques de les empreses.

Dins dels serveis informàtics que posem a disposició dels nostres clients incloiem la possibilitat de ralitzar trucades il·limitades per a qualsevol tipus de consulta o resolució de possibles problemes tant telefònicament com mitjançant un sistema d'assistència remota que ens permet connectar els PC dels nostres clients i veure el mateix que veuen ells, de tal manera que no necessiten tenir coneixements tècnics per explicar-nos el mal funcionament.

 

Mitjançant aquest sistema, és possible solucionar la majoria dels problemes informàtics que solen succeir