top of page

"Una llarga trajectòria

avala la nostra professionalitat"

La nostra empresa anomenada actualment AUTOCARS MORELL i que es dedica al transport de viatgers per carretera, va ser fundada per D. Mateo Morell Monné, veí de Vilanova d' Alpicat i avi de l'actual propietari de l'empresa, el qual el 1923 va presentar una instància sol.licitant l'autorització per establir el servei públic de viatgers entre Vilanova d' Alpicat i Lleida.

 

El servei es va iniciar amb un vehicle marca Ford i matrícula L­564. Des d'aquell dia l'empresa s'ha dedicat al transport de viatgers de diferent caràcter.

 

En aquest moment l'empresa consta d'una flota formada per vehicles de 27 a 69 places.

 

Autocars Morell es titular de la concesió Almacelles - Lleida per Gimenells amb Fillola (V:3289:L-75) renovada l'any 2007 per la Generalitat de Catalunya, gracies a l'important esforç de renovació de vehicles i adaptació de noves tecnologies del món del transport.

 

Des de l'empresa creiem totalment necessari la constant introducció de millores tant en el servei regular, com en la de qualsevol altre tipus de servei de transport de persones i recolza plenament les mesures que es promoguin des de la Generalitat de Catalunya per millorar la qualitat de vida de la població.

bottom of page